Ringsegård Bygg AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Med många års erfarenhet har vi ett brett kontaktnät med olika yrkesgrupper vi samarbetar regelbundet med. 

Lokalt byggföretag i Falkenberg

Vi hjälper främst privatpersoner, men även fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Falkenberg med omnejd. Vi utför bygguppdrag i alla storlekar och former. Inget jobb är för litet eller stort för oss att ta oss an.

Du som Kund kommer alltid först

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat ett gediget kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Kvalitet och Trygghet

Ringsegård Bygg AB använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga, hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Dina Försäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.